Alueelliset tapahtumat ja infot

STM:n ja THL:n verkkolähetykset alueille

Sosiaali- ja terveysministeriön sekä Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen yhteisessä verkkolähetyksessä esitellään hallitusohjelman mukaista Tulevaisuuden sosiaali- ja terveyskeskus -ohjelman konseptia ja valtionavustusta, sekä sote-rakenneuudistuksen valtionavustusta ja valmistelua. Verkkolähetyksessä on kirjallinen kommentointimahdollisuus.

Seuraava alueiden Skype-lähetys on tiistaina 15.12 klo 12.30-13.30. Linkki ja ohjelma julkaistaan myöhemmin.

Ohjeet Skype-lähetykseen osallistuville: Varmistathan Skype-linkin toimivuuden koneellasi. Suljethan Skypen mikrofonin ja videoyhteyden lähetyksen sujuvoittamiseksi. Puheenvuoropyynnöt voit lähettää kirjallisesti Skypen keskusteluosiossa. Voit esittää keskusteluosiossa myös kysymyksiä puhujille.

Sote-maakuntakierros 2020

Sote-uudistusta johtavan ministeriryhmän jäsenet kiersivät elo-syyskuussa 22 alueella keskustelemassa tulevasta sote-uudistuksesta. Kierroksen tavoitteena oli tarjota alueille mahdollisuus keskustella lakiluonnoksesta ennen lausuntoajan päättymistä. Ministerit kertoivat sote-uudistuksen tavoitteista ja lausuntokierroksella olevasta lakiluonnoksesta hallituksen esitykseksi.

Lisätietoja:

osastopäällikkö Kari Hakari, [email protected]

eritysasiantuntija Antti Kuopila, [email protected]

erityisasiantuntija Pilvi Rantanen, [email protected]

asiantuntija Krista Björkroth, [email protected]

asiantuntija Emmi Korkalainen, [email protected]

projektisihteeri Maria Nousiainen, [email protected]