Interaktiivinen kartta hyvinvointialueista

Interaktiivisen hyvinvointialuekartan kautta pääsee seuraamaan sote-uudistuksen etenemistä alueellisissa kehittämishankkeissa. Klikkaamalla alueen nimeä tai sijaintia löydät listauksen linkeistä verkkosivuille, joista löytyy tarkempaa hankekohtaista tietoa.

Tällä hetkellä kartasta löytyvät kaikki Tulevaisuuden sosiaali- ja terveyskeskus –ohjelman sekä Sosiaali- ja terveydenhuollon rakenneuudistuksen hankkeet Innokylän verkkosivuilta. Lisäksi kartasta löytyvät hyvinvointialueiden omat verkkosivut sekä sosiaalisen median tilit. Jatkossa karttasivulle tulee linkit muun muassa Työkykyohjelman hankkeisiin. 

Innokylä on verkkosivu, joka kokoaa hyvinvointi- ja terveysalan kehittämistyön tulokset yhteen paikkaan ja tarjoaa kanavan toimintamallien levittämiseen. Sote-uudistuksen alueelliset hankkeet kootaan Innokylän verkkosivuille.

  • Lisätietoja hyvinvointialueista klikkaamalla alueen nimeä tai kartan aluetta (käytä selaimena jotakin muuta kuin Exploreria, sillä tällä hetkellä kartta ei toimi ko. selaimella)
  • Aluevaltuutettujen yhteystietoja voi tiedustella suoraan hyvinvointialueilta.
Ajantasaisimmat hyvinvointialueiden yhteystiedot löytyvät jatkossa stm.fi/hyvinvointialueet-kartalla-sivustolta.