Ensimmäisen kierroksen 3. valmennuspäivä

Tavoitteena herättää ajatuksia osallisuuden merkityksestä juuri sinulle ja jakaa niitä muille, joka toimit yhteistyöalueella (Tyks) eri sektoreilla asiantuntijana, johtajana, vapaaehtoistyössä jne.

Tulevaisuuden sote-keskus -hankkeille tarkoitettu tilaisuus toimintamallien kuvaamiseksi Innokylään. Samansisältöinen tilaisuus järjestetään myös 17.2.2022 klo 12.00-13.30.

 

THL:n ja Järjestöjen sote-muutostuen Tulevaisuustukitrio kutsuu sinut toimintakulttuurin ja palvelujärjestelmän muutosten äärelle, TAYS yhteistyöalueen virtuaaliseen info- ja keskustelutilaisuuteen!

Lasten, nuorten ja perheiden palveluiden kehittämisen verkostopäivä (Tulevaisuuden sote-keskus -ohjelma).

Miten uudistuksen toimeenpano ja hyvinvointialueiden hallinnon ja johtamisjärjestelmän suunnittelu etenee aluevaltuustojen aloituksen ja väliaikaishallintojen väistymisen lähestyessä? Mitä historiallisten aluevaalien tulokset kertovat? Minkälaisia esteellisyyskysymyksiä sekä hyvinvointialueella että kunnissa toimivien luottamushenkilöiden tulisi huomioida?

Sosiaali- ja terveysministeriö järjestää ajankohtaispäivän, jossa paneudutaan sosiaali- ja terveydenhuollon tiedonhallinnan, digitalisaation ja tiedolla johtamisen ajankohtaiseen tilanteeseen ja tulevaisuuden suuntaviivoihin. Päivän tavoitteena on kuvata hyvinvointialueiden, kuntien ja kuntayhtymien johtajille, sosiaali- ja terveydenhuollon johtajille, tietohallintojohtajille ja kehittämisestä vastaaville tiedonhallinnan ja tiedolla johtamisen kansallisia linjauksia, kehittämistavoitteita ja hallitusohjelman toimeenpanon tilannetta. Tilaisuus on osa ministeriön ja alueiden välistä vuoropuhelua ja toteutetaan vuosittain.

Järjestäjä: STM

 

Aamussa keskitytään hyvinvointikertomusprosessiin.

Tulevaisuuden sosiaali- ja terveyskeskus -ohjelman kansallinen verkostopäivä

Tule mukaan kuulemaan ja rakentamaan ratkaisuja osatyökykyisten työllistymisen edistämiseksi.

Sähköinen perhekeskus kehittäminen ja toteutus etenee.

Tulevaisuuden sote-keskus -hankkeille tarkoitettu tilaisuus toimintamallien kuvaamiseksi Innokylään. Samansisältöinen tilaisuus järjestetään myös 4.2.2022 klo 8.30-10.00.

Sisä-Suomen yhteistyöalueen työpaja (ent. Tays-alue)

Osana Tulevaisuuden sosiaali- ja terveyskeskus -ohjelmaa toteutettava sosiaalihuollon kehittämisohjelma ja hankealueet järjestävät työpajasarjan, jossa pääpaino on monialaisessa yhteistyössä sekä sosiaalityössä ja sosiaaliohjauksessa sen osana.