Tulevaisuuden sosiaali- ja terveyskeskus -ohjelmaa koskeva info sidosryhmille

Perjantai 14.2.2020 klo 09.00 –  10.00

Sosiaali- ja terveysministeriö

Sosiaali- ja terveysministeriö järjestää suoran verkkolähetyksen sidosryhmille Tulevaisuuden sosiaali- ja terveyskeskus -ohjelmasta.

Hallitusohjelman mukaisen Tulevaisuuden sosiaali- ja terveyskeskus -ohjelman tarkoituksena on perustaa Suomeen laaja-alaisia sosiaali- ja terveyskeskuksia, jotta ihmiset saavat tarvitsemansa avun yhdellä yhteydenotolla. Tavoitteena on varmistaa, että palvelut vastaavat ihmisten tarpeisiin ja ongelmiin voidaan puuttua ajoissa. Ohjelma tähtää sosiaali- ja terveydenhuollon toimintatapojen uudistamiseen ja ihmislähtöisten palvelukokonaisuuksien kehittämiseen. Palveluja kehitetään ohjelmassa niin, että ne voidaan ottaa käyttöön hallitusohjelman mukaisessa sote-rakenteessa eli tulevissa maakunnissa.

Tilaisuuden esittelymateriaali

Tuleviin Tulevaisuuden sosiaali- ja terveyskeskus –ohjelman kansallisiin työpajoihin voi ehdottaa osallistujia tällä lomakkeella:

Tilaisuuden tavoite

Tilaisuuden tavoitteena on lisätä sidosryhmien tietoisuutta Tulevaisuuden sosiaali- ja terveyskeskus -ohjelmasta sekä siitä, miten sidosryhmät pääsevät siihen osalliseksi.

Kohderyhmä

Tilaisuus on suunnattu erityisesti järjestöille, muille sidosryhmille ja aiheesta kiinnostuneille.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautumiset 12.2. mennessä webropol-lomakkeella.

Suora verkkolähetys

Seuraa tapahtumaa suorana verkkolähetyksenä täältä.

Kysymykset ja kommentit

Ilmoittautumisen yhteydessä on mahdollisuus jättää ennakkokysymyksiä. Tilaisuuden aikana voi jättää kommentteja viestiseinälle.  

Lisätietoja

lääkintöneuvos Taina Mäntyranta, p. 029 516 3692, [email protected]

Kohderyhmät: julkinen hallinto, järjestöt, yritykset ja yhteisöt