Täydennnyshaun liittyvä työpaja: Sosiaalihuollon kehittäminen

Perjantai 17.9.2021 klo 13.00 –  15.00

Täydennnyshaun liittyvä työpaja: Sosiaalihuollon kehittäminen

Tulevaisuuden sote-keskus -ohjelman hankkeiden täydentävä haku.

Tulevaisuuden sote-keskus täydentävä haku ja sosiaalihuollon kehittäminen:
kansallinen ideointityöpaja hankevalmistelijoille
pe 17.9.2021 klo 13-15 (Teams)

Sote-uudistuksen tavoitteena on monialaisen yhteistyön tiivistäminen. Monialaista yhteistyötä koskeva kehittämistyö etenee nyt harppauksin, kun sote-uudistusta koskevat lait on vahvistettu ja Tulevaisuuden sote-keskus -ohjelman täydennyshaku on avattu. Kehittämistyössä on olennaista huomioida, että sosiaalipalvelut ovat tulevaisuuden sote-keskusten ydintoimintoja.

Hyvinvointialueen hankevalmistelija – tule ideoimaan täydennyshaulla rahoitettavaa sosiaalihuollon kehittämistä yhdessä!

THL järjestää 17.9. 2021 kansallisen Teams-tilaisuuden, jossa kukin hyvinvointialue voi halutessaan pitää hissipuheen kehittämisaihiostaan ja saada siihen palautetta muilta alueilta. Tilaisuuteen voi osallistua yhdeltä hyvinvointialueelta enintään kaksi hankevalmistelijaa, jotta työpajan työskentely säilyy ketteränä ja antoisana. Olet tervetullut tilaisuuteen myös kuulemaan muiden kehittämissuunnitelmista vaikket pitäisi hissipuhetta.

Ohjelma

13:00 – 13:20 Täydennyshaku ja sosiaalihuollon kehittämisohjelman toimeenpanon tuki

13:20 – 14:40 Hyvinvointialueiden hissipuheet ja muiden alueiden kommentit

14:40 – 15:00 Yhteenveto ja tilaisuuden päätös

Ilmoittautuminen ja kohderyhmä

Ilmoittautuminen tapahtuu 15.9.2021 mennessä webropol-lomakkeella.

Osallistumislinkki tapahtumaan lähetetään ilmoittautuneille ennen tilaisuutta torstaina 16.9.2021. Tilaisuus on tarkoitettu tulevaisuuden sote-keskus -ohjelman täydennyshaun hankevalmistelijoille.

Ohjeet osallistujille

Hissipuheita kehittämisaihioista pidetään yksi/hyvinvointialue. Hissipuheen pituus on 5 minuuttia ja esittäjä voi halutessaan jakaa 1-3 diaa.  Myös ilman hissipuheen pitämistä voi tulla kuulolle.

Sosiaalihuollon kehittämisohjelman toimeenpanon tukea esitellään tarkemmin infotilaisuudessa (linkki lisätään myöhemmin) 13.9.2021 klo 11-12.

Lisätietoja

Heidi Muurinen, kehittämispäällikkö, [email protected]
Miia Ståhle, aluekoordinaattori, [email protected]
Juha Fränti, aluekoordinaattori, [email protected]