Ajankohtaisteema: Suun terveydenhuollon palveluiden kehittäminen

Keskiviikko 1.6.2022 klo 9.00 – 10.30

Etelä-Suomen yhteistyöalueen tilaisuus. Tervetuloa mukaan myös muualta! Teams-tapaaminen.

Ajankohtaisteeman puheenvuorot:

9.00-9.05 Tervetuloa! Aluekoordinaattori Miia Ståhle, THL
9.05-9.25 Terveysvalmennus osaksi suun terveydenhuoltoa, asiantuntijasuuhygienisti Tuire Kolehmainen ja asiantuntijahammaslääkäri Anni Halonen, PäijätSote Tulevaisuuden sote-keskus -hanke
9.25-9.45 Suun terveydenhuollon asiakasprofilointi Eksotessa, palveluesimies Päivi Parikka, Eksote
9.45-10.05 Perusterveydenhuollon paljon palveluita tarvitsevien potilaiden hoidon integraatio Länsi-Uudellamaalla, ylihammaslääkäri Annamari Nihtilä, Espoon kaupunki
10.05-10.30 Suun terveydenhuolto osana ihmisen hyvinvointia, ylihammaslääkäri Ulla Harjunmaa, THL

Voit osallistua tilaisuuteen ilman ilmoittautumista: 
Liity kokoukseen napsauttamalla tästä

Ilmoittautumiskäytäntö:
Ilmoittautumalla tämän linkin (Webropol) kautta saat noin viikkoa ennen Ajankohtaisteemaa sähköpostiisi kutsun ja osallistumislinkin, mutta kalenterikutsua ei ilmoittautumisen yhteydessä tule. Tämän ilmoittautumisen kautta saat kutsun kaikkiin Ajankohtaisteemoihin, ei siis ole tarpeen ilmoittautua useampaan kertaan.

Ajankohtaisteemat jatkuvat syksyllä 2022. Päivämäärät varmistuvat kesäkuussa. 
 

Lisätietoa Ajankohtaisteema -tilaisuuksista:

Ajankohtaisteema -tapaamisissa on kolme 20 minuutin puheenvuoroa, joissa esitellään Etelä-Suomen yhteistyöalueen hyvinvointialueiden kehittämistyötä ja prosesseja. Lisäksi Ajankohtaisteemassa on yksi noin 30 minuutin pidempi teemapuheenvuoro.

Tilaisuudet on tarkoitettu kaikille aiheesta kiinnostuneille ja voit osallistua ilman ilmoittautumistakin liittymällä yllä olevan osallistumislinkin kautta suoraan. Tilaisuudet toteutetaan ainoastaan teams-kokouksina.