Nykytilan kuvaus ja kypsyystason arviointi

Perjantai 17.6.2022 klo 12.00 – 13.00

Terveyden ja hyvinvoinnin laitos

THL järjestää alueellisille hankeorganisaatioille infotilaisuuden digitaalisten palveluiden nykytilan kuvauksen ja kypsyysarvioinnin tekemisestä osana Suomen kestävän kasvun ohjelman investointi 4:n toimenpiteitä.

Suomen kestävän kasvun ohjelman STM:n ensimmäisen valtionavustushaun hankeoppaan mukaisesti jokainen hyvinvointialue laatii THL:n koordinoimana kypsyystason arvioinnin, nykytilan kuvauksen nykyisistä alueella käytössä olevista digitaalisista palveluista ja tekee niiden pohjalta toimeenpanosuunnitelman.

Nykytilan kuvauksen ja kypsyystason arvioinnin ympärille muodostetaan aluehankkeiden edustajista kansallinen verkosto. Aluehankkeet voivat ilmoittaa verkostoon oman edustajansa tämän kyselyn kautta: Siirry kyselyyn tästä linkistä.

Infotilaisuuden tavoitteena on kertoa lisää digitaalisten palveluiden nykytilan kuvauksesta ja kypsyysarvioinnista sekä siitä, miten työ on tarkoitus toteuttaa.

Kevyt agenda:

  • Tavoite
  • Yleinen aikataulutus
  • Nykytilan kuvauksen sisältö ja toimenpiteet
  • Kypsyystason arvioinnin sisältö ja toimenpiteet
  • Miten tästä eteenpäin

Info on tarkoitettu ensisijaisesti kestävän kasvun ohjelman alueellisille nykytilan kuvauksen ja kypsyystason arvioinnin vetovastuullisille henkilöille, hankejohtajille ja muille hanketoimijoille, mutta on avoin myös ohjelman eri osakokonaisuuksiin osallistuville asiantuntijoille ja ammattilaisille, muille keskeisille sidosryhmille sekä mm. THL:n, TTL:n ja STM:n avainhenkilöille.

Infotilaisuuteen ei ole erillistä ilmoittautumista. Tilaisuus järjestetään TEAMS-tilaisuutena.

Mukaan pääset tästä linkistä:  Liity kokoukseen napsauttamalla tästä

 

Lisätietoa tapahtumasta ja THL:n hanketuesta: Aija Lähdesmäki, hankepäällikkö, [email protected], puh. 029 524 7737, THL​

Kohderyhmät: julkinen hallinto, hyvinvointialueet, kunnat, valtionhallinto