Kokemuksesta asiantuntijaksi -webinaari

Keskiviikko 24.8.2022 klo 12.00 – 16.00

Kokemuksesta asiantuntijaksi -webinaari

Etelä-Suomen yhteistyöalueen toimijoiden verkostotapaaminen.

Kutsumme tilaisuuteen kaikkia eri toimijoita, jotka osallistuvat hyvinvointialueiden palveluiden kehittämiseen: hyvinvointialueiden ja kuntien työntekijät, järjestöt ja kokemusasiantuntijat. Myös muut aiheesta kiinnostuneet ovat lämpimästi tervetulleita!

Kokemuksesta asiantuntijaksi -webinaari

Tervetuloa kuulemaan ja keskustelemaan osallisuudesta ja siitä, miten palveluita voidaan kehittää yhdessä asiakkaiden ja kokemusasiantuntijoiden kanssa. Teemat käsittelevät kehittäjäasiakkuuden eri puolia ja esittelee niitä mahdollisuuksia, joita järjestöillä on yhteiskehittämiseen osallistumisessa. 

Kutsumme tilaisuuteen kaikkia eri toimijoita, jotka osallistuvat hyvinvointialueiden palveluiden kehittämiseen. Myös muut aiheesta kiinnostuneet ovat lämpimästi tervetulleita! 

Tilaisuus toteutetaan yhteistyössä Tulevaisuuden sote-keskus -hankkeiden, Järjestöjen sote-muutostuki -hankkeen sekä Työkykyohjelman kanssa. 
 

Huom!
Ennakkotiedoista poiketen tilaisuus toteutetaan ainoastaan teams-tapaamisena eikä lähiosallistumisen mahdollisuutta ole.  Ilmoittautuminen (webropol-linkki) etukäteen on kuitenkin toivottavaa, mutta ei välttämätöntä.

Voit osallistua tilaisuuteen myös suoraan osallistumislinkistä: 
Liity kokoukseen napsauttamalla tästä

 


 

Ohjelma:

12.00-12.15 Tilaisuuden avaus ja tervetuloa! Projektipäällikkö Heikki Vaisto, Tulevaisuuden sote-keskus -ohjelma, THL
Webinaarin puheenjohtajana aluekoordinaattori Tiina Turkia, Työkykyohjelma, THL

12.15-12.30 Mistä tänään puhumme: käsitteistä ja niiden käytöstä. Järjestöasiantuntijat Anu Toija ja Ilari Karhumalja, HyTe ry

12.30-14.00 Demokratiateemaryhmä ja uudet vaikuttamistavat asukasosallisuuden vahvistajana, johtava asiantuntija Joonas Leppänen, Sitra ja asiantuntija Elina Eerola, Sitra

14.00-14.10 Maistiaisia kehittäjäyhteistyöstä: Kokemustoimintaverkosto ja Osallisuuden aika

14.10-14.35 Tauko

14.35-14.45 Maistiaisia kehittäjäyhteistyöstä: KAP-Vantaa ja Sokra

14.45-15.30 Onko kehittämisosallisuudella on merkitystä? Kokemustiedon tuottajat yhteisessä prosessissa. Projektipäällikkö Tanja Hirschovits-Gerz ja nuoret, Yhdessä aikuisuuteen Elämässä Eteenpäin (YEE) -hanke, THL

15.30-15.45 Kommenttipuheenvuoro. Toiminnanjohtaja Päivi Kirjavainen, Päijät-Hämeen mielenterveysomaiset – FinFami ry. 

15.45-16.00 Tilaisuuden päätös

Tervetuloa verkostoitumaan!